TripppleAcademy: van inspiratie naar implementatie

TripppleAcademy is een flexibel in te richten incompany trainingstraject, geënt op de Trippple-aanpak. TripppleAcademy is bedoeld om de doorvertaling van de duurzame strategie in het DNA van de ondersteunende afdelingen, werkmaatschappijen, regio’s en locaties van uw organisatie te bewerkstelligen. Het trainingstraject leidt een brede groep interne duurzaamheidsambassadeurs op om de vertaling te maken van de vastgestelde duurzame strategie naar de werkvloer. Met TripppleAcademy kunnen deze medewerkers hun rol als inspirator, interne vraagbaak en aanjager van duurzaamheid adequaat vervullen.

Fundament van kennis leggen

In de leergang leggen we een fundament voor de kennis over duurzaamheid. Aan de orde komen o.a. de  European Sustainability Reporting Standards (ESRS), de internationaal vastgestelde richtlijn voor duurzaamheid ISO 26000, de Sustainable Development Goals van de VN, GRI, het vaststellen van duurzame strategische doelen, duurzaam inkopen, rapportage over duurzaamheid, de opzet van een interne duurzaamheidsstructuur en circulariteit. Uiteraard besteden we ook ruim aandacht aan de implementatie van de Trippple-aanpak en de inzet van alle MVO-tools.

TripppleAcademy is bedoeld voor:

  • leden van MVO stuurgroepen, werkgroepen, projectleiders en milieucoördinatoren;
  • medewerkers van ondersteunende diensten (hrm, financiën, inkoop, productie, huisvesting, facilitair, kwaliteit, marketing, communicatie.

Modulaire opzet

TripppleAcademy is een modulair opgezet programma van maximaal zes dagdelen. Het programma kent een flexibele opzet, u kunt zelf aangeven welke modules voor u relevant zijn.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het incompany trainingstraject TripppleAcademy? Neem dan contact met ons op via info@constantis.nl

Samenwerken

TripppleColab, dé samenwerkingsplek voor deelnemers aan de leergang om kennis, tools en best practices met elkaar te delen. Klik hier