Constantis

Constantis is een adviesbureau voor duurzame strategie. Wij ondersteunen grote en kleine bedrijven en maatschappelijke organisaties in de sectoren zorg en onderwijs bij de verduurzaming van hun strategie. Constantis is opgericht door directeur-eigenaar Lex Eschauzier.

Lex Eschauzier
Foto-Lex-Eschauzier
Duurzaamheid is altijd al een belangrijk thema geweest in het persoonlijke en professionele leven van Lex Eschauzier. Als MT-lid bij diverse commerciële en maatschappelijke organisaties bouwde hij kennis en ervaring op om ondernemingen doelgericht te adviseren bij het verduurzamen van hun integrale bedrijfsvoering. Gewend om buiten vaste kaders te denken en talenten van mensen bij elkaar te brengen, besluit hij in 2012 tot oprichting van Constantis. Hier komen al zijn expertises op het snijvlak van MVO, bedrijfskunde, internationale marketing en corporate communicatie organisch bij elkaar. Zijn achtergrond is bedrijfskunde (MBA) en marketing (MSc), aangevuld met de Postdoc leergang Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Lex is lid van de Normcommissies ISO 26000 en ISO 20400 Sustainble Procurement van het NEN.

Constantis opereert in een deskundig netwerk
Constantis werkt samen met partners die, elk vanuit hun specifieke expertise, een bijdrage leveren aan de duurzame ambities van uw organisatie.